Logo AC

De alumnivereniging appellation contrôlée zou niet kunnen bestaan zonder haar sponsoren. Wij zijn daarom ook trots Brink Groep als onze sponsor te mogen hebben!

Binnen Brink Groep werken we aan vernieuwende en duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken in bouw, huisvesting en vastgoed. Daarbij combineren wij vakkennis met een pragmatische werkwijze: denken én doen. Ruim 275 gedreven professionals werken met elkaar samen om het beste voor hun klanten te behalen. Betrokkenheid is hierbij het sleutelwoord, zowel bij onze opdrachtgevers als bij hun projecten.

Talent krijgt de ruimte. Meewerken aan projecten op het gebied van bouw, huisvesting en vastgoed, die het aanzien van Nederland bepalen. Wie wil dat niet? Manoeuvreren in een complex speelveld van verschillende belangen. Meedenken met opdrachtgevers om ambitieuze doelen en ideeën te realiseren. Het spreekt voor zich dat wij daar de beste mensen voor nodig hebben die thuis zijn in management, advisering of automatisering. Want dat is waar wij voor staan.

We zoeken altijd afstudeerders, stagiaires, Hbo’ers en academici, die hun talent inzetten voor de ambities van onze opdrachtgevers. Interesse? Klik op ons logo linksboven en maak kennis met ons!