Logo AC

Ir. Michiel Jansen Klomp PDEng - Penningmeester

Na zijn bestuursjaar bij Stylos was Michiel geïnspireerd door de bestuurlijke aspecten van het ontwerp- en ontwikkelproces. Vandaar dat hij na de afronding van zijn opleiding Architectuur en Stedebouw aan de TU Delft verder ging bij ADMS (lichting 13) in Eindhoven. De proceskennis van AMDS heeft hij uitstekend kunnen in vertalen in een eindrapport over waardeontwikkeling op de Zuidas.

Na ADMS is Michiel begonnen als conceptontwikkelaar bij Rabo Vastgoed, waar hij ondermeer onderzoek deed naar duurzaamheid en gebiedsontwikkelingen. Vanaf 2008 was hij werkzaam als projectleider bij Bouwfonds Ontwikkeling. Hij heeft daar het vak als ontwikkelaar geleerd. Sinds 2010 is Michiel werkzaam bij ASR Vastgoed ontwikkeling. Als plan- en vastgoedeconoom brengt hij de financiële gevolgen van de voorgestelde plannen in kaart. Risicomanagement en design optimalisatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Het netwerk van AC ervaart Michiel als een inspirerende club mensen die op verschillende strategische plekken in de vastgoedwereld kennis op doen. De interesse voor het procesmanagement en proces optimalisatie in de bindende en inspirerende factor.

     
Michiel Jansen Klomp