Logo AC

Ir. Geoffrey Timmer PDEng - Secretaris

Binnen AC is Geoffrey Timmer lid van het bestuur. Zijn achtergrond als architect (TU/e) in combinatie met zijn verworvenheden vanuit zijn ADMS opleiding zorgen ervoor dat Geoffrey altijd op zoek is naar creatieve werkomgevingen. Het onderzoek dat Geoffrey deed voor ING Real Estate stond in het teken van sturen op ambities. Aan meerdere publicaties heeft hij vanuit zijn opgedane “ambitie kennis” een bijdrage geleverd. Momenteel bieden zowel Brink Groep als AC hem deze ambitieuze creatieve omgevingen.

Als projectmanager is Geoffrey betrokken bij de realisatie van de nieuwbouw voor het internationale gerechtshof en de renovatie van de ambtswoning van de Noorse ambassadeur. Naast internationale, complexe projecten is Geoffrey gespecialiseerd in duurzaamheid en BIM. Onlangs heeft hij het duurzaamheidsplatform www.mysuswo gelanceerd en is hij gecertificeerd BREEAM expert en assessor.

AC biedt een omgeving die ambitieuze mensen samenbrengt en uitwisseling van kennis en ervaring op een informele manier mogelijk maakt. Een prachtige vereniging waar Geoffrey niet alleen zijn energie in wil steken maar waar hij ook bijzonder veel energie van krijgt.